top of page
  • Facebook
  • Instagram

"Sporter van de maand" Januari: Christel
Vanaf januari 2019 benoemen we elke maand een lid van LIFE Personal Training tot ''sporter van de maand''. De sporter van deze maand is Christel Schenk. Iemand met een eigen onderneming die door middel van personal training 3x per week tijd voor haarzelf vrij maakt. Doordat LIFE PT haar helpt een gezonde leefstijl aan te nemen, blijft ze topfit en kan ze zich voor 100% focussen op haar bedrijf. Wat is jouw sportdoel en hoe ziet je gemiddelde sportweek eruit?


Mijn doel is voornamelijk sterker en fitter worden. In het begin trainde ik 2x per week maar dat bleek niet voldoende te zijn, nu train ik 3x per week een uur en zie je echt een groot verschil met hoe ik begon.  


Wat betekent de bijdrage van LIFE Personal Training voor jouw doel?


LIFE PT is een goede keuze geweest, sporten bij een reguliere sportschool is vrijblijvend, nu ‘moet’ je, er staat een Personal Trainer op je te wachten. Door samen te kijken naar je doel en de training en je voedingsschema daar op aan te passen zie je al snel de eerste resultaten en dat motiveert alleen maar meer om vol te blijven houden.

 

Waar haal jij jouw motivatie vandaan?


Mijn motivatie komt door het zien van de resultaten. De eerste drie maanden kon ik de weegschaal wel vervloeken, nu kijk ik uit naar het wekelijkse weegmoment! 


Wat voor advies of motivatie zou je andere mensen willen meegeven?


Ik zou vooral wil meegeven echt voor een PT te kiezen als je moeite hebt met jezelf naar de sportschool te slepen. Een PT is een goede stok achter de deur, en ja, het is zeker zwaar in het begin, maar als je na een tijdje merkt dat je sterker en fitter wordt ga je echt met plezier! 

161 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page