top of page
IMG_5331.jpg
IMG_5326.jpg
IMG_5325.jpg
IMG_5327.jpg
IMG_5328.jpg

In april heb ik mij ingeschreven samen met een kennis voor buddy training. Zelf was ik wat terughoudend, ik en een sportschool dat was nog nooit een goed idee geweest. Maar ik was in de afgelopen jaren best wat aangekomen en die kilo’s moesten eraf. Zelf had ik al diverse keren pogingen ondernomen maar die frustreerde allen maar. Diegene met wie ik ging trainen die was het jaar ervoor al veel afgevallen, dus ik raakte gemotiveerd. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen moment spijt van gehad. Wij hebben gekozen voor 3 maanden personal training. Ik ben tot nu toe 17 kilo afgevallen, voel mij steeds fitter en gezonder en ben van een XL naar een M gegaan!!!

Mijn personal trainer Jean Paul heeft ervoor gezorgd dat de lessen leuk en uitdagend bleven. Ik kan het iedereen aanraden!

 

- Amanda ( -17kg) 

Zeer tevreden over deze personal training studio! Gedreven trainers die weten wat ze doen en je helpen het optimale uit jouw training te halen. 

Zowel tijdens als buiten de training om, heb ik de juiste begeleiding gekregen om mijn gezonde leefstijl weer op te pakken. 

 

- Gino ( -11kg)

Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page