top of page
  • Facebook
  • Instagram

Sporter van de maand februari: VincentVincent de Koning heeft zijn eigen onderneming: SNEAKERS Vlaardingen met daarnaast een echte passie voor sport. Al meer dan een jaar traint hij 2x per week onder begeleiding van onze personal trainers in de small group. Dit heeft ervoor gezorgd dat Vincent geen last meer heeft van zijn knieklachten en daardoor in februari een groot doel heeft bereikt. Namelijk: Een volle week wintersporten, zonder dat zijn lichaam hem in de steek laat.


Daarom is Vincent verkozen tot sporter van de maand, en mocht hij het gezondheidspakket van groentespeciaalzaak PASSION in ontvangst nemen.Wat is jouw sportdoel en hoe ziet je gemiddelde sportweek eruit? Ik sport gemiddeld 3 tot 4x per week, waarvan 2x small group training bij LIFE PT. Daarnaast doe ik ook veel skiën in een amateur Skiteam en fiets ik veel in de zomer, zowel race als MTB. Mijn doel is om fit en in conditie te blijven, en zie sport ook zeker als ontspanning naast mijn eigen bedrijfje SNEAKERS, Liesveld 122 te Vlaardingen. Wat betekend de bijdrage van LIFE PT voor jouw doel? Zij begeleiden je op een professionele manier om je doelen te behalen!! Het is een gemoedelijke sportschool zonder “macho” gedrag waar op een vriendschappelijke manier les wordt gegeven. Waar haal jij jouw motivatie vandaan? De trainer die voor de groep staat. Zeker als hij weer een leuke les heeft voorbereid....daar bedoel ik mee, ik kan het niet maken om de sportafspraak af te zeggen, terwijl ik van te voren weet dat ik op dat tijdstip moet trainen.... de trainer komt ook niet voor niets! Ik heb gekozen om te sporten, dus moet ik ook zorgen dat ik aanwezig ben. Dit is dus mijn ''stok achter de deur''. Wat voor advies of motivatie zou je andere mensen willen meegeven?

Ga eens kijken bij deze gezellige Personal Training studio, trek je “stoute” SNEAKERS aan en kom in beweging!!!! LIFE is your motivation.....!

620 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page