top of page

WAT IS PERSONAL TRAINING?
Personal Training is op zijn eenvoudigst gezegd het één-op-één trainen per een personal trainer. Maar bij LIFE Personal Training verstaan we hier veel meer onder; voor ons betekent Personal Training een samenwerking waarin we resultaat gericht werken aan je doelen en wensen. Dit stopt niet bij het trainen in onze studio. Om je doelen te kunnen halen is meestal een verandering in je levensstijl en voeding vereist. Wij investeren dan ook veel tijd in het ondersteunen, herinneren en aanmoedigen om jouw doelen (ook buiten de trainingen om) te kunnen behalen.

TRAININGSPLAN
Bij LIFE Personal Training hanteren we een periodiseringsaanpak, waarbij we een op maat gemaakt trainingsplan opstellen voor een periode van enkele maanden. We werken samen om doelen en wensen te bepalen en meten regelmatig je voortgang. Ons doel is een gestructureerd plan dat ons in staat stelt doelgericht te werken, met flexibiliteit om aanpassingen te maken naarmate je vordert en je behoeften veranderen, voor langdurige en blijvende resultaten.

VOEDING
Bij LIFE Personal Training zien we voeding als even belangrijk als lichaamsbeweging. Daarom creëren we naast een trainingsschema ook een persoonlijk voedingsschema op basis van een grondige analyse van je eetgewoonten. We streven naar een balans tussen effectiviteit en haalbaarheid, zodat het plan duurzame resultaten oplevert op lange termijn. Ons doel is niet alleen om je te helpen met je trainingsdoelen, maar ook om je te voorzien van de juiste voedingsrichtlijnen die passen bij jouw levensstijl, en je ondersteunen op weg naar een gezonder en fitter leven.

INTAKE

Na een uitgebreid intakegesprek stellen we een op maat gemaakt plan op, waarin we jouw fitnessdoelen, sterke en zwakke punten, stressniveau en slaappatroon in overweging nemen. We voeren een assessment uit om een duidelijk startpunt te bepalen. Dit helpt ons om jouw huidige conditie te begrijpen en specifieke aandachtsgebieden te identificeren. Met deze aanpak zorgen we voor een plan dat perfect past bij jouw behoeften, met als doel je te ondersteunen op je reis naar een fitter en gezonder leven.

JE EIGEN TRAINER
Bij ons werk je altijd samen met je eigen trainer. Hij of zij is de personal trainer waar je samen je doelen formuleert, je workouts inplant en het voedingsplan maakt. Je hebt je vaste aanspreekpunt.

bottom of page