• Facebook
  • Instagram

TARIEVEN

Personal Training:

Personal training is de manier om jezelf een boost te geven. Heb je altijd al van je buikje af gewild, heb je een drukke baan of maak je simpelweg te weinig tijd voor jezelf vrij. Onze personal trainers zijn gefocust op het behalen van resultaat. Met een persoonlijk plan op maat ga je een traject in waarin gezondheid voorop staat. We helpen jou naar een gezond leven dat je altijd al hebt willen leiden. 

Buddy Training: 

Samen met je partner, vriend of vriendin trainen blijft het allerleukste. Buddy training is gelijk aan personal training. Je voedingspatroon wordt onder de loep genomen en je krijgt samen met je buddy dezelfde persoonlijke begeleiding voor zowel binnen als buiten onze studio. Naast je trainer heb je nog iemand waarmee je een commitment aan gaat. Houd elkaar scherp en boek het resultaat wat je altijd al heb gewild. 

Small Group Training:

Small group trainingen zijn trainingen onder leiding van een professionele personal trainer. Deze trainingen zijn kleinschalig zodat de kwaliteit van begeleiden hoog blijft, in tegenstelling tot commercieel groepslessen. Onze top trainers geven jouw training een boost en brengen je het gewenste resultaat. Deze small group trainingen hebben veel weg van personal training, maar dan in een kleine groep. Dat maakt het betaalbaar, leuk en uitdagend.  

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.