top of page
WhatsApp Image 2023-04-04 at 14.08.43.jpeg
  • Facebook
  • Instagram

Begin je zondagochtend met een verfrissende dosis innerlijke rust en energie! 🌞🧘‍♀️ Onze geweldige yogales vindt elke zondag plaats om 10:30 uur, en we nodigen jou graag uit om mee te doen!

 

Laat de stress van de afgelopen week los en verwen jezelf met een uur vol kalme ademhalingen, vloeiende houdingen en mindfulness. Onze ervaren instructeur begeleid je door een harmonieuze yogapractice, perfect voor zowel beginners als gevorderden.

 

Of je nu op zoek bent naar een moment van bezinning, het verbeteren van flexibiliteit en kracht, of gewoon wilt genieten van een heerlijke yogasessie, deze les biedt het allemaal. 🌿✨

 

Neem de tijd voor jezelf en maak verbinding met je innerlijke balans. Reserveer nu je plek en kom zondagochtend om 10:30 uur naar onze yogastudio. Tag je yogavrienden en deel deze post om anderen uit te nodigen voor deze rustgevende ervaring.

 

Let op: de beschikbare plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je je plek op tijd reserveert. We kijken ernaar uit om samen te genieten van een prachtige yogaochtend.🧘‍♂️🌸

bottom of page