• Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram

OVER ONS

LIFE Personal Training is een zeer moderne personal training studio, midden in het centrum van Vlaardingen. Onze ervaren personal trainers beschikken over de capaciteit om jou te motiveren een gezonde leefstijl aan te nemen. Door onze professionele vorm van personal training wordt je zowel binnen de sportschool als daarbuiten gecoacht en gemonitord. De balans tussen training, voeding en rust zorgt ervoor dat het gewenste resultaat realistisch wordt. 

Missie: 

Life staat voor een gezonde levensstijl. Door middel van de breedste vorm van personal training leren we mensen om fysiek en mentaal zo gezond mogelijk te leven. Heb je een stressvolle baan? Ben je te zwaar? Of vindt je het gewoon fijn om onder professionele begeleiding te trainen en meer uit jezelf te halen? Door de diversiteit in onze training, leveren wij maatwerk waarbij er altijd een methode bij jou past. 

LIFE verandert levens.

Visie: 

Life zorgt ervoor dat je je bewust wordt van wat wel en niet gezond voor je is. Een juiste balans van verschillende voedingsstoffen, zorgt ervoor dat jouw lichaam optimaal functioneert. Ieder mens is uniek. Lengte, gewicht en lichaamsbouw, bepaalt welke levensstijl het beste bij je past. Life traint één op één, hierdoor blijft de focus persoonlijk. Jij leert hoe je met jezelfmoet omgaan. Je trainingsschema stellen we samen vast, met verschillende hulpmiddelen blijft Life ieder moment met je in contact, je eigen trainer 24/7. Dit is de stap naar een nieuwe, gezonde levensstijl. 

_WDG2380.png